Croatian Czech English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Russian Spanish Swedish

O nama

Villa Sunce je novo uređen privatni smještaj koji se nalazi u slikovitom mjestu Sukošan pokraj Zadra u Dalmaciji. "Villa Sunce" pruža opuštajući odmor daleko od gradske buke s prekrasnim pogledom na otoke Pašman i Ugljan. Šljunčana plaža "Mala Makarska" se nalazi svega 50m od objekta i opremljena je tušem. Ispred objekta ima dovoljno prostora da osigura parkirališno mjesto za sve naše goste.
Villa Sunce se sastoji od 12 soba (za 2-5 osoba) i 3 apartmana (za 3-5 osobe) od kojih većina ima prekrasan pogled na more. Sobe su opremljene klima uređajem, mini hladnjakom, SAT TV-om, kupaonicom i balkonom odnosno terasom.             Posjeduje vlastiti veliki bazen i teretanu.
Našim gostima je također dostupan besplatan internet.
Svako jutro Vam je omogućen bogati doručak s toplim i hladnim jelima i pićima (voćem, mueslijem, jogurtom i sl.) u kojem možete uživati u ugodnom ambijentu prostranog salona.
Bez obzira putujete li sami, u dvoje ili s obitelji "Villa Sunce" će Vam pružiti udobnost i opuštajući odmor, a blizina mnogih nacionalnih i prirodnih parkova (NP Kornati, Plitvička Jezera, Paklenica, Krka, PP Telašćica, Vransko jezero itd.) kao i živopisnih gradova i mjesta daje mogućnost nezaboravnih izleta. U Sukošanu možete uživati u raznim aktivnostima, bogatoj i šarenoj domaćoj mediteranskoj kuhinji te u folklornim festivalima tijekom cijelog ljeta.
Vidimo se u našoj Villi Sunce Sukošan!

 Ispis  E-mail